Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 διεξήχθη ο Διασχολικός Διαγωνισμός Αντιλογιών Δημοτικού, Πιλοτική Φάση 2017-2018, στην Ελληνογερμανική Αγωγή.

18 ομάδες μαθητών της Στ΄ Δημοτικού από 9 σχολεία της Ανατολικής Αττικής διαγωνίστηκαν γύρω από 3 θέματα που άπτονται των επιστημών και επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή. Η επιχειρηματολογία και ο σεβασμός στις αρχές του διαλόγου κυριάρχησαν μέσα από την αξιέπαινη προσπάθεια όλων των μαθητών.

Σύμφωνα με τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής που αποτελείτο από την κ. Ιορδανίδου, καθηγήτρια ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Πατρών,  τον κ. Αθ. Μιχάλη, Επίκουρο Καθηγητή ΦΠΨ Ε.Κ.ΠΑ. και την κ. Ρογάρη, Σχολική Σύμβουλο 53ης περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης προέκυψαν οι τρεις νικήτριες ομάδες.

  • Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα "Immortals" της Ελληνογερμανικής Αγωγής με τους Αρκαδιανού Μυρτώ, Ζερβουδάκη Ορέστη, Μανωλοπούλου Ελένη και Σπαθαράκη Κατερίνα.

  • Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα  "Οι έξι-πνοι" του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος με τους Βαλσαμίδη Αναστάσιο, Μυρτάι Μαρίνα, Παπαγεωργίου Αγάπη, Λαζαρέσκου Ανδρέα, Φεραρόλη Χρυσούλα και Ρουντάι Φατιόνα.

  • Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα "Τα αλύγιστα μυαλά" του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος με τους Κάζηρα Κωνσταντίνα, Τόλη Ιωάννη, Γιγουρτσή Ανδρέα και Ζυμβραγουδάκη Άγγελο.

Scroll to Top